zaterdag 12 januari 2013

Integrand: contact studenten en bedrijven

Bestuur Integrand Maastricht, met daartussen de twee sprekers van de Rotarybijeenkomst van 11 januari 2013: Tara Naus voorste rij rechts en Rody Hutjens achterste rij in het midden/ (Foto ontleend aan http://www.integrand.nl)

Op 11 januari 2013 legden Tara Naus en Rody Hutgens uit wat Integrand is: een stichting om studenten en bedrijven in contact te brengen met o.m. de bedoeling om de bedrijfsvaardigheden van academische studenten te vergroten. Integrand werd opgericht in 1980 door Delftse studenten en ontwikkelde zich tot een grote landelijke organisatie met in elke universiteitsstad een vestiging. Door de nationale dekking is Integrand de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland.Het productportfolio bestaat uit stages (afstudeerstages, meeloopstages, zomerstages, werkopdrachten, businesscourses), inhousedagen, carrière-evenementen en arbeidsmarktgerichte activiteiten. 


De bemiddelingsfee is €485 per succesvolle bemiddeling. No cure, no pay.Wat brengt het op? Promotie van de stage en het bedrijf onder 15.000 studenten. Voorselectie van CV’s.  Een manier om academisch talent aan te trekken. Toegang tot recente academische kennis. Contact: maastricht@integrand.nl


Tara Naus van Integrand (Ontleend aan Linkedin)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten