dinsdag 22 oktober 2013

Sociale media (8) Een (Rotary)boekje open over communicatie

Sociale media (8): Een (Rotary)boekje open
over communicatie


Jan Hol (Gouverneur 2013-2014 District 1550) stuurde naar Rotary Heerlen een vrolijk geïllustreerd boekje over vernieuwen door communicatie. Tijden veranderen en daar horen andere vormen van communicatie bij, zo schrijft hij in het voorwoord. Veel Rotarians zijn niet vertrouwd met de nieuwe media. Het gebruik van de nieuwe media is handig en nuttig bij fundraising, werving van nieuwe leden en maakt een snellere communicatie tussen leden mogelijk, en dat allemaal gratis.
Jan Hol signaleert problemen, zoals het uitstellen voor het oordeel en natuurlijk veel "Ja maar..." En natuurlijk een opsomming van stereotype reacties. Maar.... Rotary Heerlen heeft al jaren een website: http://www.rotaryheerlen.nl/. Natuurlijk een blog. De club heeft een besloten groep op LinkedIn (klik hier) en op Facebook (klik hier).

In het aardige boekje zitten links naar Rotary-sites en adressen van het districtbestuur. Uitgangspunt is dat communicatie geen doel is maar een middel. Uw secretaris heeft een paar exemplaren. 
Ga naar:
Gratis cursus sociale media (7): klik hier  
Daar staan nog zes andere links


Geen opmerkingen:

Een reactie posten