zaterdag 16 juni 2012

Midzomerfeest zondag (24 juni) om 14:00 uur

Op zondag 24 juni 2012 houden we weer ons traditionele Midzomer Zondagmiddag Familiefeest, dit jaar gewijd aan Indonesië. De leden worden vanaf 14:00 uur verwacht in de Tropical gardens van Aliran Pendek Benteng aan de rand van Voerendaal. De moessontijd is daar dan net voorbij en de zon schijnt er voluit. De officiële eindtijd is plm. 18:00 uur. Maar voordat het zover is, heb je de atmosfeer van Insulinde kunnen proeven langs culinaire en andere culturele wegen. En misschien heb je hieraan ook zelf bijgedragen door een Indonesische touch aan je zondagmiddagse outfit toe te voegen; meer dressadvies krijg je deze keer niet. Het gaat immers om het  ultieme waranda-gevoel (tekst: Fellowship Commissie, die dit jaar bestaat uit: Jan & Mieke, Ton & Monique, Wim & Ans, Bas & Maaike, Hans en Marcus. Fons en Toos). 

De Indonesische keuken wordt verzorgd door Restaurant 'Surabaya' in de Bokstraat 75 en is gebaseerd op de eeuwenoude culinaire tradities van de Indonesische keuken. Kok: Siongkey Njoo. Gastvrouw: Hertha
Njoo-Njo. Restaurant Surabaya

1 opmerking:

  1. Volgens een betrouwbare bron is het Midzomerfeest in de tuin van Istana Sungai Kecil en niet in de tuin van Aliran Pendek Benteng.
    Salam, Ditte

    BeantwoordenVerwijderen