dinsdag 9 juli 2013

Oude bestuur 2012-2013

Oude bestuur 2012-2013

Beide voorzitters en de 1e secretaris verlaten het bestuur 2012-2013 en krijgen een toost van de 2e secretaris (links) die promoveert tot 1e secretaris (Foto: Jo Peeters; klik om te vergroten).


Scheidend voorzitter Henk Goei Thè: “Dit is het moment om alle leden een compliment te maken. Het zijn grote veranderingen die hebben plaatsgevonden. De cultuur van onze club is wezenlijk anders geworden, aan het worden. Die verandering zal doorzetten: niets is heilig, alles kan verder veranderen en het is nog niet te voorzien hoe. Wij zijn onderdeel van die verandering en wat blijkt: met onze 60 jaar als club zijn we veerkrachtig, wij hebben souplesse. De club is toegankelijker geworden, ons leven wordt minder bepaald door regels en in plaats daarvan bepalen wij hoe de Rotaryregels vorm krijgen binnen ons gezelschap." (Foto: J. von Grumbkow; klik om te vergroten).
Scheidend voorzitter Robert Muhlig kijkt ook terug en constateert dat hij geen moment spijt heeft gekregen van zijn reactie op de vraag van Henk Goei Thè om mede-voorzitter te worden: "In de loop van het afgelopen jaar voelde ik mij steeds behaaglijker in de functie van "Hulp-Henk". Het was een mooie ervaring om te zien hoe Henk onze club op zijn typisch innemende wijze naar een nieuw wenkend perspectief loodste. En dat allemaal zonder enige wanklank. Een prestatie van formaat.” (Foto: J. von Grumbkow; klik om te vergroten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten