maandag 8 juli 2013

Fellowship activiteiten clubjaar 2012-2013

Fellowship activiteiten clubjaar 2012-2013

Fellowship: keep smiling!
(ontleend aan funndank.com)
Wat organiseerde de Fellowshipcommissie in het 12e lustrumjaar? Heel veel!
24 juni 2012: Midzomerfeest op kasteel Cortenbach in het teken van Indonesië met Balinese danseressen, muziek van “Friendly” en de catering van Surabaya.
Balinese dansgroep (Foto : J. von Grumbkow)
29 oktober 2012: Avondbezoek aan Museum aan het Vrijthof in samenwerking met de RC Heerlen-Land van Rode.
28 november 2012: Parkstad Heerlen Theater een opvoering van het ballet “Romeo en Julia” door het Scapino Ballet Rotterdam. Leden van de regioclubs waren geïnviteerd.
Museum aan het Vrijthof (Foto: J. von Grumbkow)
16 december 2012: Kerstbijeenkomst met Walking Diner in restaurant Pirandello te Landgraaf. Kerstoverdenking met Marcus Vankan en optreden van “Woman in White “ onder leiding van Jacqueline Goedmakers.
Woman in White (Foto: J. von Grumbkow)
6 januari 2013: Nieuwjaarswandelen en bridgen (voor de niet-wandelaars) in Café Bulscher in Weustenrade. Wandeling uitgezet door Alphons Spijkers.
Nieuwjaarswandeling (Foto: J. von Grumbkow)
17 maart 2013: Excursie met Marcus Vankan naar de kruiswegstaties van Aad de Haas in het kerkje van Wahlwiller, koffiepauze in Café “I gen durp”. Vervolgens bezoek aan kerkje van Banholt met uitleg van kunstenaar Sjef Hutschemakers over zijn kruiswegstaties. Nazit in Brasserie ’t Voshoes.
Kerkje Banholt (Foto: J. von Grumbkow)
26 april 2013:  Symposium in Parkstad Limburg Theaters ter gelegenheid van het 12e lustrum. Keynote speaker Dr. Feike Sijbesma (CEO DSM).
7 juni 2013: 7e  JCB Interservice Golftournooi in Voerendaal.
Sijbesma op Lustrum (Foto: J. von Grumbkow)
19 t/m 23 juni 2013: Pelgrimsreis naar Bari naar de basiliek van St. Nicolaas met Marcus Vankan. Organisatie: Ghiel Pijpers.
27 juni 2013: Haring happen met RC Düren bij Ed Schroeders.
Marcus Vankan als leidsman (Foto: J. von Grumbkow)
30 juni 2013: Midzomerfeest op Kasteel Cortenbach in het teken van “Back to The Sixties”.
Midzomerfeest (Foto: Jan Stoot)
Bijzondere voordrachten in het kader van het lustrum door Marcel Put, historicus, over de bestuursperiode van burgemeester van Grunsven en Hans Kasper, wetenschappelijk directeur E-til over “Consumenten gedrag van ouderen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten