donderdag 4 juli 2013

Midzomerfeest (7): rock 'n roll

Midzomerfeest (7): rock 'n roll

(Foto: Jan Stoot)
Rob Houben en Ria de Ley, ooit de ongeslagen kampioenen Rock 'n Roll van Meezenbroek en speciaal uitgenodigd door de Fellowshipcommissie, gaven de Rotarians op zondag 30 juni 2013 op het Midzomerfeest een meeslepende demonstratie Rock 'n Roll. Op de achtergrond links kijkt kapelaan Pijpers vermoeid en bezorgd toe, na de enerverende begrafenis op zaterdag 29 juni 2013 in de Sint-Christoffelkapel in Roermond. Hij draait wat op zijn stoel en staat op het punt op te staan om nu eens voor altijd "de bijl te zetten in de wortels van bomen die geen goede vruchten dragen". Deze woorden van Simonis op die zaterdag op de begrafenis in Roermond dreunden nog lang na in de oren van onze arme kapelaan. 
(Foto: Jan Stoot)
Op de voorgrond van deze foto is nog net een glas Goedmakers "slow wine" te zien 
die er volgens Jan Stoot die middag fast en quick inging. Deze wijn is een zogenaamd "Goedmakertje". Met een paar flessen van deze wijn konden alle kosten van de sprekers van het Lustrum-2013 worden gedekt. 
Ingrijpen bleek gelukkig niet nodig, want de kasteelheer, die de bui zag hangen, schonk de kapelaan nog eens een Goedmakertje in en nodigde snel de aanwezigen uit (die zich inmiddels op de dansvloer hadden verzameld) om naar de barbecue te gaan:
(Foto: Jan Stoot)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten