zondag 9 september 2012

Fellowship in actie

Fellowshipcommissie in een diepgaande discussie over het komende programma (Foto: Bas Schoonderwoerd). Klik om te vergroten.
Bas Schoonderwoerd mailt een actiefoto van de Fellowshipcommissie. Genomen op 5 september 2012  om circa 22:00 uur, waarschijnlijk met zijn iPhone-4 waarmee hij regelmatig wat speelt. Jan Stoot heeft het voorzitterschap van Schoonderwoerd overgenomen. Voor hem een uitgelezen moment om tussen borden en glazen zijn nieuwe tablet uit te proberen. Om op zeker te spelen noteren Monique Goedmakers en Hans van den Bongard met ouderwets pennetje waar het die vanavond over gaat. De kern van de commissie bestaat uit: Jan Stoot, Monique Goedmakers en Hans van den Bongard want zij hebben een positieve werkhouding. De rest van de commissie geeft zich over aan een multiculti-maaltijd van Chinese soepkommetjes, iets dat op een Provencaalse visschotel lijkt, Franse stokbroodjes, Italiaanse hapjes op een prikkertje (mozarella met tomaat?) en een bescheiden glaasje wijn. Gelukkig ligt naast ieder commissielid een menukaart en raakt niemand het spoor bijster. Oud-voorzitter Schoonderwoerd speelt nog steeds met zijn iPhone-4 en neemt per ongeluk een foto. Daarmee belanden we in het post-Schoonderwoerdtijdperk. Dat gaat opnieuw spannend fellowship opleveren.

2 opmerkingen:

  1. De commissie kent meer leden dan de genoemden: Marcus Vankan en Wil & José Pécasse.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jan Stoot verricht zoveel werk dat het lijkt alsof hij voorzitter is. Maar dat is nog steeds Bas Schoonderwoerd. Jan Stoot is secretaris.

    BeantwoordenVerwijderen